'Breakfast Project'

Вранці дехто не бажає снідати, хоча це найважливіший прийом їжі за день. Хтось спить забагато і запізнюється на роботу чи навчання, тому пропускає нідаток. Далі в когось кава з сигаретою. в когось гарячий бутерброд в буфеті лікарні…  Тому зважаючи на різноманітний та швидий темп життя, американці пропагують пити вранці молоко. Я часто бачила в журналах США таку рекламу. де знаменитості мають «вуса» від молока і запитання «Got milk?», ніби «Дістав молоко?» чи «Маєш молоко?». Хоча тут є гра слів з англійською — «got milk» -перекладається як подоїти корову.
В останній рекламі для цього проекту знялась Сальма Хайек. Доволі органічно виглядає ранкова метушня в її виконанні.







Як майбутній лікар скажу точно для всіх хто хоче похудати, або навпаки набрати вагу — все залежить тільки від того, ЩО саме Ви будете їсти. Але сніданок пропускати ніколи не можна. Вечерю — будь ласка, але не сніданок. Хоча б чай з тостом. мюслі з молоком чи пластівці, яєчня чи омлет, салат  і навіть кекс, — тільки Ваш вибір.
Сальма та її дочка Валентина так мило виглядають, що недільний ранок дуже хочеться провести вдома за довгим сніданком з родиною.


 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте