I wanna be on spring break. Скажіть головні слова


Читаючи нову книгу за чашкою чаю on Tuesday morning  та літаючи в думках про spring break.
 На сьогодні очікується багато роботи з навчанням  та журналом. Випускати студентський науковий журнал це велика робота, яка в світі видавництва коштує приблизно 6000 гривень. Недоспані ночі. корегвання та сортування робіт, виправлення всього цього в In Design… А тепер «проблеми» з твоїм ім'ям на першій сторінці? Де ж справедливість?
Cupcake business теж в стагнації...
Значить потрібно відволіктись від цього та відпочити.

 
Простий білий піджак- те. що треба для 20ти градусів тепла цієї весни. З ним зручно піти і в офіс і на навчання та просто накинути на футболку.

Вибрати "ідеальні" черевички для офіційного прийому чи вечірки задача не з легких.
Необхідно зробити акцент на яскраві деталі.

Трикотажна спідниця, сумочка пастельних тонів (краще обрати саме клатч), легка майка з шовку додадуть Вам елегантності та не дадуть «померти»від тепла весняного сонця в розпалі дня.

Для кожного дня та  casual look для цієї весни раджу вибирати черевики з широкими стійкими підборами та застібкою зверху.


Zara
Лимонний, кораловий та колір моря — вигідні варіанти, так як нестандартно та вигідно відтінятимуть будь-які джинси або брюки, додаючи образу «райдужну» деталь.
 І під час Вашої spring break — не важливо скільки вона триває. день чи два, просто вдалі вихідні чи цілий тиждень не забувайте про головне. Про тих. хто поряд з Ваши і ніколи не забувайте казати їм про це: «Don't forget je t'aime». Мамі, татові, коханому, подрузі, другу. Бо ці слова означають багато і мають різний відтінок...

 


TOUCH — Glitter ballerina        

Вдалого всім дня!
 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте