Qui est la rebelle? Пора бунтувати



Desert Snow Maxi Skirt
Wildfox Couture
 

Denim Moto Jacket
Pencey
Остаточно можна відчути прихід весни з почастішанням відносно теплих та сонячних днів. Пропозицією для одного з таких днів є lookbook Паризької марки Rebelle є довга складчаста шифонова спідниця та байкерський/джинсовий/будь-який коротенький легкий жакет, який є у Вашому гардеробі для весняного сезону.
Доповнити образ я пропоную не грубими черевиками, а замінити їх на жіночні ботильйони.

Kira Pastinina


Francais style  для ціє весни також можна виразити в:
сміливій червоній сукні, що підійде і для коктейльної вечірки. прогулянки по місту та важливого прийому чи зустрічі.
Все залежить чим Ви його доповните.
Як Марина Лінук в міні-фільмі-реламі для Dior  або Бриджит Бардо допоможе виглядати Вам темні окуляри  «cat's eye». Ця модель була вперше запропонована Oliver Goldsmith і мала назву «Manhattan». Популярності дана модель окулярів набула після Breakfast at Tiffany, де їх вперше надягла Audrey Hepburn. До цього такий вид окулярів асоціювався тільки з секретарками офісів 60-х. В Голлівуді вони таож набули популярності завдяки іншій іконі стилю — Marilyn Monroe.
 


Future Icon Sunnies
 Mont

Teen Dream Dress
Style Stalker

Spectator Creepers
Rebelle
Такий варіант підійде для довгої прогулянки по парку чи місту. Більш вишуканий — підібрати черевики на платформі або підборах.

Mango Lace sandals        
«Французький» варіант satchel, про яку ми говорили раніше (http://k-vilihorska.vkursi.com/3172.html) це сумочка типу Chanel.

Audrey Bag
Rebelle
Обличчям Chanel Mademoiselle Karl Lagerfel минулого року обрав Blake Lively. Надзвичайно стильну дівчину, зірку серіалу Gossip girl і ma style icon.



Всім гарного та вдалого дня!






0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте