Зміни стилю і сезону

Чорний лак — дуже ризикований елемент косметики. Якщо його нанести неакуратно, то руки будть виглядати брудними, але якщо ж це зробить професіонал, то  Ваші ручки набудуть французького лоску. Недарма цей тренд припав до душі багатьом it-girls та моделям під час Паризького тижня моди.
Зміни в своему житті та стилі я вирішила розпочати з експериментів.
http://peachclafoutis.com/index.php/2-uncategorised/51-jam-is-black
Тому волію спробувати чорний лак. Останній раз, коли він був на моїх нігтях, це був 8-й клас школи, коли я пробувала готичний стиль і слухала H.I.M, The Cradle of Filth… На згадку про це залишилась «рокерська» футболка, що й досі є актуальним модним аксесуаром.

Доповнити ннесення чорного лаку доцільно масивними каблучками та браслетами.


J'adore широкі футболки з «диятчими» принтами.

 
Mango Animal print t-shirts

Thierry Mugler Signature Equinoxe Bracelet — Wide — Silver



 Braska

Теж Braska
 
 

5 коментарів

Святослав Вишинський
Людина або належить до якогось руху чи явища (репрезентує його), або не належить. Яким, відповідно, чином знаки приналежності можуть бути «модними аксесуарами» без самої прилаженості? Хіба це не «мавпування» в строгому значенні слова (побачив -> повторив)?
Катерина Вілігорська
Я говорила про це в минулих постах, що «мавпуванням» ніхто не займається. Стиль це зовсім інше. В житті бувають різні періоди, і пошуки себе це та свого стилю. також бувають захоплення, які змінюються з часом. Може я не зовсім зрозуміла, що саме Ви мали на увазі, то скажіть будь ласка детальніше.
Святослав Вишинський
Малось на увазі, що носити погони і знаки розрізнення слід тільки тоді, коли є що розрізняти. Для «красного» вигляду це як мінімум безглуздо ("...«рокерська» футболка, що й досі є актуальним модним аксесуаром").
Катерина Вілігорська
Дякую за Вашу думку. Я її поважаю. Але я дещо інше мала на увазі. Та і поняття «стиль», про яке я говорю теж дещо інакше та ширше.
Ірина Тригуб
то я дуууже ризикую
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте