Лондонскький шик під італійською ґлазуррю у Парижі

Dolce & Gabbana були вражені стилем британської співачки Florrie Arnold, тому запропонували їй продемонструвати свою нову колекція spring/summer 2012 в відео, яке було знято в першій столиці моди — Парижі. Macaroons, Paris, office-girl style.







Домініко Дольче та Стефано Габбано  запропонували нову версію класичних трендів: біла сорочка та  леопардовий принт (який останнім часом набув шаленої популярності).
Біла сорочка- універсальна одиниця одягу, бо вона може бути різною та її можна по-різному вдягти. Також маж значення матеріал білої сорочки. Якщо це шовк то її можна комбінувати з широкими або вузькими брюками, джинсами та підборами. В такому вигляді  можна і на прийом і на обід-ланч-ділову зустріч, навіть на побачення чи корпоративну вечірку або просто в офіс.  Х/Б сорочка добре підходить для літа. особливо якщо рукава 3/4.
Alexander Wang T CDC LS Shirt


Зверніть увагу — знову «тваринний»принт — босоніжки далматинці Блейк Лайвлі.


Леопардовий принт   може вигідно підкреслювати фігуру, якщо такий гольф заправити в високу спідницю-олівець і довершити  підборами.
Brian Atwood
Maniac 140 Patent Leather Platform Pumps



Ідеальні підбори для даного випадку мають мати креативний, не загострений ніс та приховану платформу.
 





Такий офісно-стриманий вигляд  потребує чіткої помади або блиску, рум'ян, щоб виділити вилиці та акуратної зачіски.
Такий «кінський хвіст» можна виконати за допомогою праски для волосся, розчіски-однорядки та лаку. Після миття голови, ретельно висушити волосся. Далі розчісати та розділити на прядки. Сухе чисте волосся прядками випрямити за допомогою прасочки. Далі розчісати, попередньо розпиливши лак на гребінець. Закрутити волосся на потилиці в хвіст, закріпити. Для гладкого ефекту ще раз розпилити лак на гребінець та пройтися ним в сорону зібраного волосся, з периферії до центру. Таким чином пригладити все зайве волосся що вибилось з хвоста.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте