Французький стиль на місцевих теренах

На вулиці стає холодніше і це якраз час для модників і модниць звернутись до найтеплішого accessory — шарфа.

Шарф потрібно підбирати шарф під свій образ саме сьогодні. і саме зараз. Фаворит цього сезону № 3 — circular)))))
Такий фасон шарфа дозволяє виглядати дуже стильно і невимушено, уникнувши довгих намотувань, які більш доцільні для відягання на куртку без коміця. Для таких випадків є варіант — long.

Якщо врахувати що вчора було тепло, і помріяти що так буде і надалі. Тоді потрібні балетки. Милі, осінні і позитивні.
Ось декілька варіантів з закритим носом. Посередині представлено туфельки на каблучку для осінньої прогулянки парком вдень, такий варіант не дуже підходить для вечора. Все ж таки осінь, а не літо.

Теплий блейзер, або по-нашому піджак необхідний в новому сезоні. Бажано вибирати спокіні, темні відтінки. Головний атрибут є прямий покрій, і навіт можлива навмисна пом'ятість виробу, щоб добитись необережного французького богемного вигляду.

Полувер на білу сорочку дуже вдалий варіант, як для офіса та навчання, так і для романтичного побачення. Головна фіка — рукав в 3/4. Навіть якщо ваш светрик або сорочка не передбачає цього. Просто підкотіть. Доповнити такий ансамбль можна великим браслетом на пару з масивним чоловічим годинником. Або просто купою маленький браслетів ниток та бісеру. Чи великим перстнем. Також можливо вдягти брошку біля комірця.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте